Steun ons

Omdat meRecovery voor zoveel mogelijk jongeren en hun naasten toegankelijk wil zijn, vragen we aan onze deelnemers slechts een minimale bijdrage. Daarom is meRecovery financieel afhankelijk van fondsen en donaties. Fondsen, bedrijven en gulle gevers nodigen we uit om met ons te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ANBI

meRecovery heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Je draagt daardoor niet alleen bij aan onze belangrijke activiteiten, je mag ook jouw donatie of gift aftrekken van de belasting.

Belastingvoordeel donatie

Eenmalige donaties of giften boven het bedrag van € 60,- mag je aftrekken van de belasting. Het maximum hangt af van je inkomen, namelijk 10% van je drempelinkomen. Mocht je bereid zijn om meRecovery te steunen voor een periode van minimaal 5 jaar, een zogenaamde periodieke gift, dan mag je het hele bedrag aftrekken van de belasting. We stellen daarvoor een akte met je op. Zie de website van de belastingdienst.nl voor meer informatie.

Meer informatie nodig? Stuur een mail en we nemen contact op. Samen kunnen we een verschil maken.

Crowdfunding actie!

Maak van het inloophuis een echt thuis

meRecovery moet een plek worden waar jongeren met een eetstoornis zich op hun gemak voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Een fijne plek, een echt thuis. Een gezellige inrichting en ook ‘het open zijn’ kost geld… daarvoor hebben we jouw steun nodig!

We hebben in totaal € 20.000,- nodig voor de inrichting en de vaste kosten van het eerste jaar. Zo helpen we tientallen jongeren én hun families en vrienden.

Help jongeren die worstelen met een eetstoornis sneller beter te worden, zodat zij zich weer kunnen richten op hun toekomst. Maak het inloophuis mogelijk door bij te dragen aan een gezellige en fijne plek waar deze jongeren - én de mensen die om hen geven - een steuntje in de rug krijgen bij hun herstel.

Deze actie is verlopen. We hebben maar liefst € 4.713,- ontvangen. Daar zijn we superblij mee. Dank aan alle donateurs voor jullie bijdragen!

carolina-garcia-tavizon-Ay7Nkvc49ag-unsplash

Vrijwilligers gezocht!

meRecovery is altijd op zoek naar helpende handen.
Stuur ons een mail voor meer informatie.